Maisemia torneista

Työskentelen tuntisuntiona (tarkoittaa osa-aikaista suntiota) kahdessa uniikissa kirkossa, Suomenlinnan kirkossa ja Helsingin tuomiokirkossa. Joskus suntion työ vie ylös kirkon torniin. Tässä kuvia molempien kirkkojen torneista, ylemmät kuvat on Suomenlinnasta ja alemmat tuomiokirkosta. Suomenlinnan kirkossa on ulkoilma tasanne, tuomiokirkossa ollaan sisätiloissa, siksi Suomenlinnan kuvat ovat parempilaatuisia. Kumman pyhäkön maisemista sinä pidät enemmän? 🙂 Saa kommentoida.

4 thoughts on “Maisemia torneista

    1. Torneihin ei yleensä pääse muita kuin huoltomiehiä tekemään työtään ja joskus jotain ryhmiä, kaikki aina pää- tai aluesuntion eli esimiesten luvalla. Hotelli tornista on myös ihan kivat näkymät ja pääseeköhän stadikan torniin? 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s