Tästä se alkaa

Olen päättänyt alkaa kirjoittaa blogia. Tulen kirjoittamaan teologian opiskelusta, suntion työstä, pappis-identiteetin kehittymisestä ja muista minulle merkittävistä aiheista. Päätökseni blogin kirjoittamiseen syntyi kootessani pappisvihkimykseen nykyään tarvittavaa portfoliota. Ajat ovat muuttuneet, papiksi ei enää työllisty helposti. Sen sijaan vihkimyksen saamiseksi on osoitettava ammattitaitoa, osaamista, kokemusta, omistautumista, soveltuvuutta ja tietysti, Jumalan armoa.

Kootessani mietteitäni portfolioon pohdin, miksi haudata kaikki tämä visusti paperisen kansion sisään. Ehkä voisin jakaa ajatuksiani yhdessä ihmisten kanssa, olla kristillisestä vakaumuksesta tunnettu konfirmoitu kirkon jäsen, niin kuin kirkon julkaisemassa papin ydinosaamisen kuvauksessa kirjoitetaan.

Kirjoitan pidempiä ja pohdiskelevampia tekstejä, ja lyhyitä arkisia huomioita. Kokoan blogiini näytteitä pitämistäni saarnoista ja hartauksista. Myös CV:ni on nähtävillä sivuilla. Kulje mukana matkassa, ihmettele ja istu hetken aikaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s