Kotiin paluun onnea

Voiko olla mitään ihanampaa palata kotiin kun on oma mies odottamassa, koti siistinä, puhtaat lakanat vaihdettuna ja ruoka uunissa? Ennen leireille lähtöäni olin saanut uhkauksia horjuvista tiskivuorista, jotka ovat vastassa kotiin tultuani. Uhkaukset osoittautuivat odotusteni mukaan huumoriksi, mutta olin silti yllättynyt, miten siistiä kotona oli oltuani pitkään poissa. On mulla vaan mahtava parempi puolisko. 🙂

Olin kotoa poissa kaksi viikkoa, koska työskentelin kesäteologina kahdella rippileirillä peräkkäin. Leirien vaihteessa tosin pääsin yhdeksi yöksi kotiin. Tuolloin aika kului pyykkiä pestessä ja väsymystä pois nukkuessa. Eilen pääsin kotiin kun toinen leiri päättyi, mutta tänään kävin vielä konfirmaatiomessussa. Konfirmaation jälkeen kesätyöni oli paketissa ja lähdin lopullisesti kotiin. Tässä illalla olen täyttänyt matkalasku- ja leiripäiväraha lomakkeita, mutta nyt nekin on tehty. Olin siis kesätöissä Kymin seurakunnassa Kotkassa.

Paluuni jälkeen aika on kulunut kotona massiivista pyykkivuorta pienentäessä ja tavaroita purkaessa. Olen myös nukkunut kertyneitä univelkoja (kahden viikon ajan nukuin noin viisi tuntia yössä) pois ja nauttinut siitä, miten onnellista kotona on olla. Päivän kääntyessä iltaan tein lyhyen kävelylenkin asuinalueemme rantabulevardilla.

Tiedättekö sen sanonnan matkalla hyvä, mutta kotona paras? Vanha loru pitää niin paikkansa. Välillä on piristävää lähteä hetkeksi kotoa ja kaupungista pois, mutta kotiin paluuta ei voita mikään. 🙂

Aurinkoa alkavaan viikkoon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s