Vihdoinkin kandi

Eilen, 9. syyskuuta, kävin noutamassa kandidaatintutkintoni teologisen tiedekunnan opintotoimistosta. Viimeisen kandidaatintutkintoni opintoihin kuuluvan esseen palautin toukokuun puolivälissä. Kului siis neljä kuukautta opintojeni valmiiksi saamisesta siihen, kunnes sain tutkintotodistuksen käsiini. Tämän on mielestäni kohtuuttoman pitkä aika. Huomionarvoista on toki se, että heinäkuussa yliopiston henkilökunta oli lomalla, eivätkä asiat edenneet silloin.

Tutkintotodistuksen odottaminen oli tylsää ja harmillista. Nyt se on onneksi ohi. 🙂 Kandidaatintutkinnolla en ole suinkaan hakemassa töitä, vaan aherran täyttä häkää maisteriopintojen parissa. Niihin minulla kuluu yhteensä arviolta kaksi ja puoli vuotta. Onko kellään teistä lukijoista kokemusta opinahjon hallinnon hitaasta toiminnasta? Kuulisin mielelläni kanssakohtaloita.

Terveisin teologian kandidaatti Eveliina Hiltunen 😉

2 thoughts on “Vihdoinkin kandi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s