Kahden viikon loma lusittu

Vietin pitkästä pitkästä aikaa elämääni lomaillen. Edellisestä lomastani on vierähtänyt reilu tovi ja viimeisestä kahden viikon lomasta on kulunut Herran vuosia sitäkin enemmän. Näin lokakuussa kirkossa on rauhallista ja opintojenikin puolesta oli mahdollista ottaa pieni tauko. Nautin lomastani täysin siemauksin. 🙂 Liikuin luonnossa, tapasin ihmisiä, kokkasin ruokaa ja nukuin pitkiä yöunia.

Lomani aikana loihdin omenapiirakkaa mummolan omenoista, muonaa Virosta saadusta kurpitsasta ja uudesta vege-villitys härkiksestä, köyhiä ritareita, kanttarellikeittoa, makaroonilaatikkoa, nakkikastiketta, saladaa (lue: salaattia), kotipizzaa, banaanilettuja ja pikkuleipiä. Ulkonakin tuli käytyä muonalla.

Nautin luonnollisesti vapaa-ajan ykkös-aktiviteetistani – luonnossa liikkumisesta. Nuuksiossa tallasin polkuja kaksi kertaa, ensimmäisen kerran yksin ja toisen kerran paremman kanssa. Äitini ja karvaisten perheenjäsenten kanssa suuntasin Evolle. Ensimmäisestä Nuuksio -reissusta voit lukea kirjoituksen täältä: https://eveliinahiltunen.wordpress.com/2016/10/05/nainen-yksin-korvessa/ ja kuvia katsoa tämän linkin takaa: https://eveliinahiltunen.wordpress.com/2016/10/05/korpi-kuvina/ Retkestä Evolle raapustin tänne: https://eveliinahiltunen.wordpress.com/2016/10/10/elamaa-evolla/

Ehdin lomani aikana pelata vironkielistä lautapeliä kanssa paremman, laulaa karaokea yhdessä ystävän, lukea opintoihin liittyvää kirjaa ja tehdä esseetä (hups, lipsuin vähän lomailusta…), ihastella laivoja kauppatorilla Suomenlinnaan mennessä, tehdä kaiken maailman kirjallisia juttuja koneella, ostaa kalenterin ensivuodelle ja paketoida paremman tuttujen syntymäpäivälahjoja.

Lisäksi löhöilin kotona sohvalla leffoja katsellen, soitin puheluita ihmisille, kävin hoitamassa keskustassa asioita, istuin seurakuntaharjoittelun infossa, hain harjoittelupaikkoja (tiedän, lipsuin taas), matkasin maaseudulle äidin luokse, raahasin parempi poloisen katsomaan Tulen Morsian -elokuvaa, pesin pyykkiä, vietin päivän Mäntyharjussa ystäväni ja kummilapseni kanssa, saunoin, piipahdin työvuoropalaverissa (lipsumista, lipsumista…), kävin Seuren haastattelussa psykiatrian keikkatöitä varten ja tein vapaaehtoistöitä.

3f2b11c17cbb4d6aa16e94cf9a75d181

Yllä olevan kuvan löysin Iltasanomien artikkelista: http://www.iltasanomat.fi/elokuvat/art-2000001931272.html Kuvassa minä ja parempi jatkosodan hengessä. Nyt olo on levännyt ja palaan huomenna enemmän kuin mielelläni sorvin ja opintojen ääreen. 🙂

Voimia arkeen!

Levännyt Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s