Seurakuntaharjoittelun ja sairaalasielunhoidon harjoittelun paikat tiedossa!

Tässä kaksi kuvaa, ennen ja jälkeen meiningillä.

Vasemmanpuoleinen kuva on otettu viime viikolla. Silloin jännitin ja stressasin, pääsisinkö sairaalasielunhoidon harjoitteluun, ja jos pääsisin, minne. Mielessäni pyöri myös niin ikään tulevana keväänä edessä siintävä seurakuntaharjoittelu. Harjoittelut ovat minulle kaikki kaikessa, joten kävin lähes neuroottisesti päivittämässä sähköpostiani, josko tietoa olisi jo tullut. Kun aika vaan vieri ja vieri eteenpäin, eikä mitään tietoa kuulunut, muutuin entistä epävarmemmaksi.

Oikeanpuoleinen kuva on otettu tänään. Eilinen oli hieno päivä, silloin sain tietoa molemmista tulevista harjoitteluista. Sain tietää, että olen tullut hyväksytyksi sairaalasielunhoidon harjoitteluun. Tämä itsessään oli aikamoinen ilouutinen, koska tänäkään vuonna kaikki harjoitteluun hakeneet eivät saaneet paikkaa. Harjoitteluni on toiveeni mukaisesti loppukeväällä ja paikkana Porvoo. Seurakuntaharjoittelupaikan sain Espoon tuomiokirkkoseurakunnasta, joka muistaakseni oli ensimmäinen hakutoiveeni. Positiivista tässä on se, että pystyn käymään molemmat harjoittelut kotoa käsin. Tämän takia ei niin haittaa, vaikka kesätyöt löytyisi kauempaakin Suomesta. Nyt on helppo hymyillä. 🙂

Vielä kun saisin kesätöitä kesäteologina, olisin enemmän kuin onneni kukkukoilla. 🙂

Super hauskaa ja iloista viikonloppua!

Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s