Leiriltä on aina kiva palata kotiin

Vanha sanonta taitaa mennä niin, että matkassa hyvä, kotona paras. Se pitää niin paikkansa! Tulin lauantaina kotiin riparilta. Kotiin palaaminen tuntui jälleen mahtavalta, niin kuin aina. Tällä kertaa kotiin paluu oli poikkeuksellisen mukavaa, koska leiri meni loistavasti ja nautin olostani siellä. Onnistuneen leirin jälkeen oli hyvä mieli tulla kotiin.

Eilen ajoin vielä konfirmaatiomessuun ja sen jälkeen palauttamaan auton vanhemmilleni. Kotona olin vasta kymmeneltä illalla, joten eilinen päivä kului tien päällä. Tänään on ensimmäinen varsinainen vapaapäivä ja päivä, kun ei tarvitse lähteä kotoa lähikauppaa kauemmaksi. En ole laittautunut ja ylläkin on pehmoiset kotivaatteet. Kyllä kelpaa olla!

Leirillä en juurikaan ottanut kuvia, koska priorisoin ihmisille läsnä olemisen kuvapankin kartuttamisen sijaan. Tässä kuitenkin muutama näpsäys.

Oppimisjakson kasteesta toteutin erilaisten esineiden kautta, joita kokosin kankaiden päälle lattialle. Kuvasta on mahdollista löytää kummipojaltani lainaamani valkoinen vauvan nuttu, joka symboloi vanhempien lapselle antamaan huolenpitoa ja rakkautta. Itse vauvasta tuli riparilaisten toiveiden mukaisesti Helmiina Marjatta.

Alttarityöskentelyä oli paljon, mikä oli aivan huippua. Visuaalisuus ja konkreettisuus ovat mielestäni aina plussaa puhumisen lisäksi. Viimeisenä iltana tehtiin tuttuun tapaan sydämet, joihin kirjoitettiin jokaiselle jokin positiivinen viesti. Kotiin palattuani matkalaukusta paljastui rutattu pyykkivuori, jota pyykinpesukoneemme on tänään ahkerasti käsitellyt.

Parasta kotiin paluussa on ollut paremman luokse pääseminen. Simahdin sekä lauantai-, että eilen illalla väsyneenä sohvalle paremman viekkuun. Eilen kuorsasin sohvalla, vaikka en yleensä kuorsaa ollenkaan. Vekkuli parempi ikuisti tietenkin tämän ääniesityksen videolle. Nukkuminenkin on ollut ihan toisenlaista, kun on oma mies vieressä.

Aurinkoista kevättalven viikkoa! 🙂

Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s