Elämä on tässä ja nyt, ei sitten kun

Oletko kuullut ihmisten virkkovan: ”Sitten kun jään eläkkeelle…”, ”Sitten kun valmistun ja siirryn työelämään…”, ”Sitten kun oon saanut kymmenen kiloa laihdutettua…” tai ”Sitten kun mulla on kesäloma…”? Elämää eletään niin, että nykyhetki on kuin jonkun suorittamista, valmistelua tulevaisuutta varten, jolloin hyvä elämä alkaa.

Ymmärrän sen, että joitain asioita on järkevää tehdä tulevaisuutta silmällä pitäen. Koko elämää ei kannata elää ilman, että osaa katsoa tätä hetkeä pidemmälle. Liian helposti elämä kuitenkin valuu pelkän tulevaisuuden rakentamiseen. Mitä sitten jos sitä suunniteltua tulevaisuutta ei tulekaan? Kun palat loppuun, etkä saakaan massiivista asuntovelkaa maksettua. Kun sairastut syöpään, etkä koskaan pääse elämään eläkepäiviäsi.

Elämä on tässä ja nyt. Se on ehkä myös tulevaisuudessa, mutta varmasti tässä ja nyt. Ennen suunnittelin kovasti ja ajattelin tulevaisuuteni olevan jonkinlainen. Elämä on opettanut, ettei se mene aina suunnitelmien mukaan. Nykyisin elän elämääni nauttien siitä, missä olen juuri nyt ja mitä elämässäni tällä hetkellä on. Tykkään opinnoistani ja työstäni. Elämässäni on ihania, luotettavia ja hyväntahtoisia ihmisiä. Olen terve ja vapaa tekemään mitä haluan, kotimme on lämmin ja rahaa riittävästi.

20170518_112446

Jumala johdattaa minut sinne, minne kuuluukin. Sen ansioista voin keskittyä elämään elämääni tässä hetkessä. 🙂

Keväistä loppuviikkoa!

Eveliina

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s