Seikkailua Kuopiossa

Parempi oli viikonloppuna luonani Savon sydämessä. Tässä vähän kuvatuksia seikkailuistamme. 🙂

Perjantaina kävimme ennen työpäivääni Puijon tornissa. Vaikka torni itsessään ei ole kovin korkea, näkymät olivat huikeat. Torni sijaitsee jyrkän ja korkean mäen päällä. Korkeanpaikankammoisena ihmisenä piilouduin paremman taakse, turvaan pelottavalta maailmalta. Söimmepä jaatelotkin vielä mokomassa tornissa.

Lauantain suurin ohjelmanumeromme oli kahden tunnin risteily Kallavedellä. Maisemat olivat kauniit ja ilma raikas. Meille kävi klassiset ja poltimme molemmat nahkamme auringon paisteessa. Veneessä järvellä tuuli, joten emme tunteneet auringon porotusta. Muutuimme päivän mittaan punaisiksi kravuiksi, siksi loppuviikonlopulta on kuvia vähänlaisesti.

Risteilyn jälkeen poikkesimme murkinalle Isä Camillo nimiseen ravinteliin. Paikka valikoitui kohteeksemme, koska sieltä sai myös vegemuonaa. Camillo oli oikein viihtyisä ja ruokakin tuoreen maukasta. Sunnuntaina einehdimme työpäiväni jälkeen amerikkalaisessa Daddy’s diner ravintelissa, kirkuvan punaisina krapuina.

Muonan jälkeen suuntasimme Kuopion kaupungin museoon, joka oli niin mielenkiintoinen, että kuvien unohtaminen ottui ihan. Eikä kun ottaminen unohtui ihan. Huomaatteko, että olen vähän väsynyt tiiviin työputken jälkeen? Sunnuntaina tutustuimme ortodoksiseen kirkkomuseoon Riisaan. Siihen sain vinkin Liioliiltä, kiitos! Museo oli koristeellisine esineineen kokemisen arvoinen paikka.

Tällainen oli viime viikonloppumme. Millainen sinun alkukesäsi on ollut? Entä kokemuksesi Kuopiosta? 🙂

Eveliina

2 thoughts on “Seikkailua Kuopiossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s