Mikä on rakkautta?

Se on rakkautta, kun paremman puoliskonsa nähdäkseen lähtee illalla ajamaan 387 kilometriä juhannusruuhkassa. Edessä on vain huominen vapaapäivä ja heti seuraavana aamuna sama ajomatka takaisin. Tänä vapaapäivänä paremmalla on 12 tunnin työpäivä, joten yhteistä aikaa on vain muutama tunti illalla.

highway-1929866_960_720

Kuva: Pixabay

En vaihtaisi pois hetkeäkään, enkä yhtäkään auton ratissa ajettua kilometriä. Mainitsen vielä sen, että koen autolla ajamisen raskaana ja uuvuttavana. Ajan autolla vain silloin kun on pakko. Odottelen parempaa puoliskoa kotiin, muonat valmiina. Olen kiitollinen ja suunnattoman onnellinen siitä, että elämässäni on ihminen, jonka kanssa voin sen jakaa. 🙂

Lämpöä ja aurinkoista mieltä kesäkuun viimeisiin päiviin,

rakkaudella Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s