Konserttivuoroja

Yksi suntion työni metkoista ulottuvuuksista on se, että pääsen aika ajoin nauttimaan musiikista. Mennyt työviikkoni piti sisällään mukavan kattauksen konsertteja.

20170824_183628

Torstaina oli iki-ihana taiteiden yö ja Tuomiokirkossa kuorojen kavalkadi. Illan starttasi Tuomiokirkon oma poikakuoro Cantore Minores. En ymmärrä musiikista juuri mitään, mutta Cantiksen (kuoron runsaasti käytetty lyhenne) laulantaa kuuntelen oikein mielelläni. Tehdessäni töitä puoleen yöhön asti, ihmettelin kyllä kirkon ulkopuolella kävellessäni, miten ihmiset jaksavat hillua kylmässä ja koleassa Helsingin yössä. Olen hyvää vauhtia vanhenemassa kotihiireksi, joka ei malta enää lähteä mihinkään iltamyöhään…

20170826_180646

Lauantaina oli vuorossa Viapori Jazz konsertti Suomenlinnassa. Tänä vuonna esiintyjäkaarti piti sisällään kansan kuuluisuutta keränneen Samuli Edelmannin. Oli aika jännää kuunnella livenä samoja virsiä, joita olen soittanut hänen cd-levyltään kotona. Tästä konserttivuorosta pääsin lähtemään kotiin ”jo” 22:20 lautalla.

20170827_203253

Viikon viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, sunnuntai-ilta tarjosi Urkukesän konsertin Lumen Valo & Seppo Murto. Täytyy myöntää, notta tässä vaiheessa 47 tuntista työviikkoani olin jo sen verran väsy, etten kiinnittänyt lauluun ja musiikkiin enää niin paljon huomiota. Keskityin vastailemaan matkailijoiden kysymyksiin ja availemaan ulko-ovea heille. Kotiin päin polkuni vei 22:15.

20170813_162623

Viikko piti sisällään aikaisia aamuja ja myöhäisiä iltoja, sekä tiistaina papiksi opiskelevien psykologisen soveltuvuuskokeen. Sen tulokset tulevat loppuvuodesta. Mielenkiintoista nähdä, millaisen arvion psykologit antavat minusta. Tämä suntio painaa nyt päänsä tyynyyn, seilaa unten maille ja nauttii vapaista. 🙂

Aurinkoisia elokuun viimeisiä päiviä toivotellen,

Eveliina

2 thoughts on “Konserttivuoroja

  1. Lumen Valo on yksi suosikeistani, vaikka kuuntelenkin olemattoman vähän mitään musiikkia. Cantores Minoresia haluaisin kuulla myös. Meillä oli muuten kirkolla (tai kappelilla) sunnuntaina etiopialaisten kastejuhla ja siellä kuuli tosi eksoottista laulua, amharaksi. Iloista, rentoa, välillä taputettiin. Tykkään, kun on monikulttuurinen seurakunta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s