Pelleily on mukavata

Olen niitä ihmisiä, jotka ovat vieraiden seurassa vähän ujompia. Tai olin ainakin nuorempana. Nykyisin olen rohkaistunut vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, koska olen saanut niin paljon positiivisia kokemuksia. Tosi tuttujen ja turvallisten ihmisten kanssa olen uskoakseni ainakin jossain määrin humoristinen. Ihan läheisten, varsinkin paremman puoliskon seurassa tykkään pelleillä.

Pelleilyni esiasteena toimii se, että alan puhua vähän hassusti, semmoisella tietyllä äänellä, jota en osaa sanoin kuvailla. Muutenkin tykkään, varsinkin kotona, puhua milloin mitenkin ja leikkiä olevani milloin mikäkin. Useimmiten kait vauvastelen, eli yritän näyttää pieneltä ja viattomalta, puhuen samalla lapsellisella äänellä. Silloin tällöin kuvittelen olevani miehekäs ja yritän möristä matalalta. En onnistu.

Kävelen kotona erilaisilla tyyleillä, maiskuttelen, teen erilaisia katseita ja ilmeitä. Kaikista eniten tykkään nauraa omalle tyhmyydelleni. Josta tuleekin mieleeni, olenko oikeasti niin tyhmä, mitä kuvittelen? Koska ymmärrän olevani vähän tyhmä… Jos en ole tyhmä sanan varsinaisessa merkityksessä, ainakin olen vähän höpsö. En aina tajua kaikkea ihan heti.

Pelleily on hauskaa. On ihanaa välillä ottaa rennosti, heittäytyä, antaa mielikuvituksen ja hullun luovuuden virrata, leikkiä. En tiedä, olenko jotenkin jossain syvällä sisimmässäni jäänyt lapsen tasolle. Nautin näet aivan suunnattomasti Hop Lopissa möyrimisestä ja leikkipuistoista. Muistan, miten teini-ikäisenäkin leikimme hyvän ystäväni kanssa Sherlock Holmesia ja Jon Watsonia, sekä juoppoja. Ehkä en ole täysin kadottanut sitä lapsen mieltä, mikä meillä kaikilla aikuisilla uskoakseni on lapsuudessa ollut?

Miten sinä tykkäät pelleillä? 🙂

Hassua tiistaita,

Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s