Gradun tutkimussuunnitelma

Jee, sain valmiiksi graduni tutkimussuunnitelman! Huomenna olisi ollut deadline, joten päivää ennen pakkoa. Sain suunnitelman käytännössä tehtyä jo torstaina. Tänään muokkasin enää pienen hienosäädön. Torstaina on graduseminaari, silloin saan kommentteja ja ohjausta tulevaan.

Graduni aiheena on maahanmuuttajien itsemurhayritykset. Tutkin, miksi maahanmuuttajat ovat yrittäneet itsemurhaa, mitkä tekijät ovat auttaneet heitä elämässä eteenpäin ja millainen merkitys uskonnoilla / uskonnollisuudella / uskonnollisilla yhteisöillä on ollut eteenpäin pääsemisessä. Tämän aiheen parissa uurastan siis tämän opiskeluvuoden, tulevan talven ja kevään.

Alla tutkimussuunnitelmani.

Tutkimussuunnitelma

Kommentteja saa jättää.

Näyttökuva (1)

Zemppiä ja iloista mieltä! 🙂

Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s