Ihailussa vahvat naiset

Ihailen vahvoja naishahmoja, kuten viikinki-kuningatar Lagerthaa, lohikäärme-kuningatar Daenerysta, Wonderwomania ja Peppi Pitkätossua. Ensimmäinen on tuttu Viikingit -televisiosarjasta, toinen Game of thrones -sarjasta, kolmas nimeään kantavasta elokuvasta ja viimeinen Astrid Lindgrenin tarinoista.

Ihailemani naishahmot ovat erittäin itsenäisiä, fiksuja, pärjääviä ja voimakkaita. Kaikkia näitä naisia yhdistää vahva mieli ja jollain tavalla vahva fysiikka. He eivät jää miesten varjoihin, vaan ottavat paikkansa. Tällainen haluaisin itsekin olla, vaikka fysiikaltani tuskin koskaan tulen kovin vahvaksi.

Olen aina ollut vähän pieni ja heiveröinen, mutta aerobisessa liikunnassa menettelevä. Koululiikunnassa olin hyvä pituushypyssä, hiihdossa, juoksussa ja luistelussa. Se oli sitä surutonta nuoruus aikaa. Nyt tuskin pysyisin enää edes pystyssä luistimilla, hiihdossa sotkeutuisin suksiini, pituushypyssä kaatuisin pyllylleni ja juoksua jaksaisin kaksi minuuttia ilman astmaoireita.

Psykologisen soveltuvuustestin mukaan olen erittäin tasapainoinen ja luottavainen persoona. Ihailemani naiset ovat näiden lisäksi myös rohkeita ja uskaltavat hallita. Peppi Pitkätossukin hallitsee kotiaan, jossa asuu eläinystäviensä kanssa yksin. Minusta ei koskaan olisi hallitsijaksi, alistuva kun persoonaltani olen. Vaikutan siis ihailevan sellaisia ihmisiä, joiden kaltainen en itse pystyisi olemaan. Mutta ehkäpä tämä ei haittaa? Ei aina tarvitse kaikessa ajatella realismia, varsinkaan ihailun kohteissa.

Ihailemani naishahmot ovat fiktiivisiä. Maailmassamme on myös oikeasti eläviä, vahvoja naisia. Tämä testi selvittää, kenen vaikutusvaltaisen naisen kaltainen olet: https://www.nainen.com/testaa-kenen-vaikutusvaltaisen-naisen-kaltainen-olet/ Sain tuloksekseni Emma Watsonin. Kenet sinä sait?

Vahvat naiset

Kuvat: Pixabay

Valoa ja lämmintä mieltä kylmään ja sateiseen viikkoon! 🙂

Eveliina

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s