Teen graduani maahanmuuttajien itsemurhayrityksistä. Tarvitsen apua, jotta haastateltavat löytävät tutkimukseni. Tässä liitteenä ja kirjoitettuna haastattelupyyntöni. Jos tunnet jonkun haastateltavakseni sopivan, kertoisitko tutkimuksestani hänelle? Voit esimerkiksi lähettää haastattelupyyntöni PDF-liitteenä. 🙂 Kiitos!

I am doing my thesis of immigrants suicide attempts. I need help so that the interviewees can find my survey. Here are attached and written version of my interview request. If you know someone I could interview, would you tell her / him about my survey? For example, you can send my interview request as a PDF attachment. 🙂 Thanks!

Haastattelupyyntö

Request for interview

SUOMEKSI

Oletko muuttanut Suomeen?
Oletko koskaan elämäsi aikana yrittänyt itsemurhaa?
Haluaisitko osallistua tutkimukseen?

Teen Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa pro gradu -tutkielmaa maahanmuuttajien itsemurhayrityksistä ja elämässä eteenpäin pääsemisestä yrityksen jälkeen. Tutkin myös uskonnollisuuden merkitystä itsemurhaprosessissa. Haastattelen tutkimusta varten itsemurhayrityksen Suomeen muuton jälkeen kokeneita maahanmuuttajia. Tutkimuksen kannalta ei ole väliä, mihin uskontokuntaan kuulut. Haastattelu kestää noin tunnin ja äänitän sen analysointia varten. Henkilöllisyytesi ei tule tutkimuksessa esille. Toteutan haastattelun joko suomeksi tai englanniksi. Myös puhelin- tai Skype haastattelu ja kirjoittaminen ovat mahdollisia. Voin lähettää sinulle kysymyksiä kirjoitusta varten.

Osallistumalla tutkimukseen pääset kertomaan kokemuksistasi, autat lisäämään ymmärrystä maahanmuuttajien itsemurhayrityksistä ja elämässä eteenpäin pääsemisestä. Tutkimuksen tarjoamasta tiedosta on hyötyä itsemurhayrityksen kokeneille ja itsemurhakysymysten kanssa työskenteleville. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse.

Suuri kiitos jo etukäteen!

Eveliina Hiltunen
(teologian kandidaatti, terveydenhoitaja AMK, sairaanhoitaja AMK) eveliina.hiltunen@helsinki.fi

IN ENGLISH

Have you moved to Finland?
Have you ever attempted suicide during your lifetime?
Would you like to join the survey?

I’m doing a pro gradu thesis in theology at the University of Helsinki. I investigate suicide attempts of immigrants and the way forward in life after the attempt. I also investigate the importance of religiousness in the suicide prosess. I will interview immigrants who have experienced suicide attempt after the migration. It does not matter which religion you belong to. The interview takes about an hour and I record it for analysis. Your identity does not appear in the survey. I will be doing an interview in either Finnish or in English. Also, phone or Skype interview and writing are possible. I can send you questions for writing.

By participating in the survey you will have an opportunity to tell about your experinces, you will help increase understanding of immigrants suicide attempts and the way forward in life. The information provided by the study is useful for those who have experienced suicide attempts and who are working with suicide issues. Feel free to contact me by email.

Thank you very much in advance!

Eveliina Hiltunen
      (bachelor of theology, public health nurse, registered nurse) eveliina.hiltunen@helsinki.fi

Tutkimussuunnitelmani voit lukea täältä: Tutkimussuunnitelma

Aurinkoista uutta vuotta 2018!

Eveliina

 

Kuva: Pixabay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s