Julkaisin taannoin täällä blogissa graduni haastattelupyynnön. Tarkoitukseni oli tutkia maahanmuuttajien itsemurhayrityksiä. Olen keskustellut ohjaajani kanssa ja laajentanut tutkimukseni kaikkiin aikuisiin, itsemurhaa yrittäneisiin ihmisiin. Ei mitään etnistä rajausta. Jos olet joskus yrittänyt itsemurhaa tai tunnet jonkun, joka on yrittänyt, tai jonkun joka voisi tietää jonkun yrittäneen, ota rohkeasti yhteyttä! 🙂

Saat jakaa tätä kirjoitusta ja linkkiä tukimukseni osallistumispyyntöön. Usein tutkimuksiin osallistujat löytyvät juuri tuttujen tuttujen ja sosiaalisten kontaktien kautta. Toki joku voi tarttua esimerkiksi lehti-ilmoitukseen, mutta kontakti tutun ihmisen kanssa innostaa enemmän osallistumaan.

Osallistumispyyntö

Kerään tutkimustani varten haastatteluja ja kirjoituksia. Voin järjestää haastattelun kasvotusten, puhelimessa tai skypessä. Jos haluat kirjoittaa, voin lähettää sinulle kysymyksiä kirjoitusta varten. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse.

Suuri kiitos ja kumarrus! 🙂

Eveliina Hiltunen

 

Kuva: Pixabay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s