Lapsien saaminen ja vanhemmuus ovat asioita, jotka kiinnostavat minua. Haluamme yhdessä paremman puoliskoni kanssa jossain vaiheessa elämäämme lapsia. Ei kuitenkaan vielä ihan lähitulevaisuudessa, koska tässä elämäntilanteessa ykkösproriteettinani ovat työllistymisjutut.

Blogin kirjoittaminen on aika minäkeskeistä, joten laitetaanpa välillä galluppi pystyyn. Tällä kertaa te pääsette kirjoittamaan ja minä olen kuunteluoppilaana. Eli jos sinulla on lapsia, haluaisitko kertoa:

Mikä vanhemmuudessa on ollut

Haastavinta?

Palkitsevinta?

Yllättävintä?

Ärsyttävintä?

Hauskinta?

Voit kertoa ajatuksistasi ja kokemuksistasi kommentoimalla täällä blogissa tai tämän blogikirjoituksen Facebook-julkaisussani, lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen eveliinajamnes@gmail.com tai laittamalla viestiä Facebookin Messengerissä. Vastausaikaa on ensi viikon keskiviikkoon eli 28.11. Jos saan vastauksia yhteensä kolme tai enemmän, julkaisen vastaukset koottuna täällä blogissa ensi viikon lopussa. Jos et halua vastauksiasi julkaistavan, kerro se viestissäsi.

Kutkuttavia kirjoitushetkiä!

Rakkaudella,

Eveliina

Kuva: Pixabay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s